diumenge, 16 de juny del 2013

JOCS AMB ELS NINS I NINES DE PRIMÀRIA

La setmana passada vàrem fer algunes activitats conjuntes amb els nins de 1r de primària per tal d'acostar-nos una mica al món que ens espera a partir del setembre.
Dimarts vàrem anar al teatre amb els nins de 1r i 2n i vàrem berenar conjuntament al pati de primària, on després hi vàrem quedar a jugar.
Dimecres vàrem pujar a les aules de 1r a conèixer les mestres, i a "interrogar" els alumnes, ja que els vam poder demanar les coses que ens preocupen o que encara no sabem de cara al proper curs, com ara "quin dia tendrem la pilota al pati?", "quins ambients feis?", "què estudiau?". Els nins i nines de primer també ens van mostrar alguns racons de la seva classe i altres qüestions.
Per acabar, dijous vàrem fer jocs al pati de primària, introduiïts per en Rafa, el mestre d'educació física, amb la col·laboració dels alumnes de 4t de primària, que van dirigir els jocs, i van estar en tot moment pendent dels nins i nines de 5 anys i de primer, que ens havíem mesclat per crear petits grups.
 

 
 JOC DE LA BOMBA 

 
                                     
JOC DEL MOCADOR




JOC DEL PARACAIGUDES 








 
CARRERES DE SACS
 




 
JOC DE LES CADIRES
 




JOC DEL TAURÓ
 





 
Ens ho vàrem passar pipa!!! Moltes gràcies a en Rafa, na Bel i na Joana M., així com als alumnes de primària per col·laborar amb nosaltres i fer que el canvi a primària ens sigui més fàcil i agradable!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada