dimecres, 15 de maig del 2013

UNA SETMANA PLENA DE COSES

DILLUNS 13 DE MAIG: TALLER DE PERRUQUERIA

La tia de na Laia, n'Antònia, és perruquera, i enguany va voler participar a la nostra classe per fer un taller de perruqueria, amb una mica de massatge i maquillatge... Mirau quina monada!!! Tots vàrem voler participar, i mentres n'Antònia s'ocupava dels pentinats, entre noltros ens feiem els massatges i maquillatges!!!Va ser molt divertit!!


        


 
 Els clients esperàven desesperats per fer-se els nous pentinats!!
 







 
DIMARTS 14: TALLER D'ALIMENTACIÓ


LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA I MEDI AMBIENT ENS VA FER UN TALLER D'ALIMENTACIÓ, MOSTRANT-NOS ELS PRODUCTES BALEARS, A PARTIR D'UN CONTE "NYAM-NYAM" I D'UN JOC D'ENDEVINALLES MOLT DIVERTIT!!







DIMECRES 16: OMPLIM AL PANER

Avui hem visitat la Plaça de les Verdudes per conèixer el Mercat  i les coses que hi podem trobar. Hem conegut la família de les llegums, les verdures, les fruites, peixateries, carnisseries, embotits, ...
Per acabar, hem fet un pinxo de fruites que ens hem menjat amb molt de gust!! Ha estat boníssim!!!


















1 comentari:

  1. Muy interesante el taller de peluquería, por la noche Cynthia nos hizo un masaje en las manos y los pies muy agradable y apartir de ahora nos dijo que no quitasemos la piel de la manzana que tiene muchas vitaminas probaremos el miercoles día de fruta veremos si funciona. Me encanta como aprenden.

    ResponElimina